Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къща за гости КОНАКЪТ се намира в родопското село Орехово. Предлага на своите гости: 3 двойни стаи; 1 спалня и 1 апартамент – общо 14 места леглова база. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и тераса с изглед към планината. Къщата има просторно фоайе за почивка, трапезария за 20-25 гости, напълно оборудван кухненски блок и бар с кафе машина, предназначени само за гостите й. Може да бъде наемана цялата къща или като отделни стаи.
Имотът разполага с безжичен интернет и сателитна телевизия. Всяка стая и общите помещения имат телевизор. На разположение на гостите в трапезарията са DVD и аудио уредба.
Гостите приготвят сами храната си, а при желание, могат да опитат и традиционни родопски ястия, приготвени от домакините, с предварителна заявка.
За групови посещения и специалните поводи, може да бъде заявена фолклорна програма. Повече информация на www.konakat.net
Автентичната родопска атмосфера и удобствата, които Ви предлага къща за гости КОНАКЪТ, съчетани с топлото посрещане и отлично обслужване, са гаранция за едно незабравимо преживяване.



Най-близките забележителности до Къща за гости Конакът - с. Орехово - Родопите


Оферти за почивка от Къща за гости Конакът - с. Орехово - Родопите