Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къща Дара се намира в китното и спокойно село Дунево, само на 2 км. от центъра на град Смолян.

Къща Дара представлява самостоятелен етаж от къща с леглова база от 12 места, разположени в три самостоятелни спални помещения:

1 стая спалня + разтегателен диван,

1 стая спалня + 1 единично легло + разтегателен фотьойл,

1 стая спалня + 1 единично легло + разтегателно канапе,

1 голяма стая, обединяваща кухня, хол и трапезария:

1 голяма стая обединяваща кухня, хол и трапезария

- Кухнята е напълно оборудвана /хладилник, печка с фурна, микровълнова печка, кухненски робот, кафе-машина, колбасорезачка, посуда за приготвянето на всякакви гозби и специалитети, съдомиялна и пералня/,

- Трапезарията е съобразена с капацитета на къщата, голяма трапезна маса с места за всички гости.

- Холът представлява голям ъглов разтегателен диван с холна маса.

За най-малките ни гости предлагаме: детска кошара с матраче за спокоен сън, детско столче за хранене и детска люлка.

Всяка стая има тераса, от която се разкрива величествена горска панорама. На етажа има 2 самостоятелни бани с тоалетни, в едната двуместно джакузи, в другата хидромасажен душ панел.

На разположение на гостите са две големи открити веранди, едната с камина, където вечер или през деня може да си направите барбекю.

Селото е свързано с града с асфалтов път, ограден от ляво и от дясно с борова гора и зелени ливади. Дунево има южно изложение, което е предпоставка там слънцето да изгрява първо и да залязва последно.

Уникалната горска природа, красивите родопски къщи, калдаръмените улички и пътечки, учтивите и усмихнати жители на селото, са само част от описанието на Дунево. Селската панорама се обогатява от многото домашни животни - коне, овце, кози и крави - пасящи по китните зелени ливади, както и зайци и кокошки - отглеждани в дворовете. Можете да си поръчате домашно овче или краве мляко, домашни яйца, пълнен заек и още много други екологично чисти специалитети.

За любителите планинари селото предлага множество туристически пътеки: конна база в село Левочево, Връх Свети Елисей, ферма за диви прасета и други.

За улеснение на нашите гости, сме направили Каталог с всички туристически обекти в близост до вилата, с подробно описание.

Повече информация за къщата може да видите на нашия сайт: http://www.vila-dara.free.bg/