Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Това е мястото, където можете да почувствате атмосферата на един модерен комплекс, напомнящ с вида си Замък от Средновековието!
Комплексът има чудесно местоположение в курорта Пампорово, на 10 метра от ски пистата и предлага на своите гости всички удобства и забавления за тяхната почивка.
Комплекс „The Castle" се отличава с красивата си архитектура и разположението си на първа линия, на самата ски писта със спиращи дъха гледки към Планината на Орфей. До входа на комплекса можете да стигнете както по главния международен път с кола, така и спускайки на ските си от станция Студенец до комплекса.От ски- гардероба ни до Ски Център 1 води друга широка и добре обработена писта.
Замъкът предлага разнообразие на гостите си, които могат да избират между луксозно обзаведени студиа или апартаменти с една или две спални, проектирани с цел да удовлетворят максимално индивидуалните потребности на своите клиенти. В комплекса има кабелна телевизия и безплатен интернет. На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, английски бар, хранителен магазин, фитнес зала, сауна, джакузи и масажи.
Насладете се на чудесните условия за ски и зимни спортове!
Ските обаче не са единственото развлечение за гостите - "Adventure centre" към хотела организира турове с моторни шейни, ATV преходи и пейнтбол. Планината е прекрасно място и през лятото, когато можете да се насладите на играта на тенис на корт, конната езда, на планинските походи и скалното катерене, на организираните разходки сред природата пеша и с планински бегачи.