Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Вила “Тилия” е къща за гости, намираща се в с. Бели Осъм (на 8 км. от гр. Троян). Къщата е ново строителство и е специално проектирана за туризъм. Разполага с ограден и осветен паркинг за 4-5 автомобила, 800 м2 морава,локално парно,PVC дограма,топлоизолация и др.
На първият етаж е разположен голям хол с камина , напълно оборудван кухненски кът,баня с тоалетна.
На вторият етаж са 3 двойни стаи със самостоятелни санитарни възли, телевизор с кабелна TV, безжичен интернет, тераса. Във всяка от стаите има възможност бъде поставено допълнително легло. При нормално запълване в къщата могат да бъдат настанени 9 души, а при максимално 11 души.
На двора на вашето разположение са външно барбекю, монолитен басейн с размери 7/3/1.3 м., тенис маса, волейболно игрище, детски люлки, велосипеди и др. Басейнът се ползва само от гостите на къщата. Същият е ограден и се заключва за да можете да контролирате достъпа на вашите деца до него.
В близост до къщата има закрит басейн.
АКО ИЗБЕРЕТЕ ВИЛА ТИЛИЯ ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА НИЕ – СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ВИЛАТА, ВИ ГАРАНТИРАМЕ ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ И ОБСТАНОВКА ОТГОВАРЯЩА 100% НА ИНФОРМАЦИЯТА В САЙТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПРЕСТОЯТ ВИ ЩЕ БЪДЕ ЗА НАША СМЕТКА.
Цени за наемане на цялата къща:
• за 1 ден – 200 лв./ден;
• за 2 дни – 180 лв./ден;
• за 3 и повече дни – по споразумение
През месеците октомври и ноември се ползва до 20% отстъпка.
Контакти:
с. Бели Осъм, общ. Троян
GSM: 0887495756 – Милко Пеневски
web: http://vilatilia.com
e-mail: vilatilia@abv.bg